Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37340
Title: | Συγκριτική αξιολόγηση της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και της περιεκτικότητας σε βιταμίνη C και ολικές φαινόλες των καρπών τριών εμπορικών ποικιλιών Λωτού |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Subject classification: | Λωτός - Ποικιλίες - Καλλιέργεια |
Keywords: | Λωτός |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37340 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17051 |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΜΠΕΚΑ - ΚΙΤΣΙΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf | 5.75 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License