Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37328| Title: | Προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε ασκορβικό οξύ, ολικές φαινόλες και ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας σε δυο υβρίδια πιπεριάς καλλιεργούμενης παρουσία και απουσία συμβιωτικών μικροοργανισμών |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
| Subject classification: | Λαχανοκομία - Καλλιέργεια - Πιπεριά |
| Keywords: | Λαχανοκομία,Πιπεριά |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37328 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17039 |
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ΣΙΣΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf | 2.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License