Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37328
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Σίσκας, Αλέξανδρος | el |
dc.date.accessioned | 2024-04-15T10:59:45Z | - |
dc.date.available | 2024-04-15T10:59:45Z | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37328 | - |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17039 | - |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/ | * |
dc.subject | Λαχανοκομία | el |
dc.subject | Πιπεριά | el |
dc.title | Προσδιορισμός της περιεκτικότητας σε ασκορβικό οξύ, ολικές φαινόλες και ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας σε δυο υβρίδια πιπεριάς καλλιεργούμενης παρουσία και απουσία συμβιωτικών μικροοργανισμών | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.type.en | Bachelor thesis | en |
heal.type.el | Προπτυχιακή/Διπλωματική εργασία | el |
heal.classification | Λαχανοκομία - Καλλιέργεια - Πιπεριά | - |
heal.dateAvailable | 2024-04-15T11:00:45Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής | el |
heal.publicationDate | 2022 | - |
heal.bibliographicCitation | Βιβλιογραφία: 87 - 92 | el |
heal.advisorName | Καριπίδης, Χαράλαμπος | el |
heal.committeeMemberName | Μπέζα, Παρασκευή | el |
heal.committeeMemberName | Υφαντή, Παρασκευή | el |
heal.academicPublisher | Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής | el |
heal.academicPublisherID | uoi | - |
heal.numberOfPages | 93 σ. | - |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΣΙΣΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf | 2.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License