Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣίσκας, Αλέξανδροςel
dc.date.accessioned2024-04-15T10:59:45Z-
dc.date.available2024-04-15T10:59:45Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37328-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17039-
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectΛαχανοκομίαel
dc.subjectΠιπεριάel
dc.titleΠροσδιορισμός της περιεκτικότητας σε ασκορβικό οξύ, ολικές φαινόλες και ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας σε δυο υβρίδια πιπεριάς καλλιεργούμενης παρουσία και απουσία συμβιωτικών μικροοργανισμώνel
heal.typebachelorThesis-
heal.type.enBachelor thesisen
heal.type.elΠροπτυχιακή/Διπλωματική εργασίαel
heal.classificationΛαχανοκομία - Καλλιέργεια - Πιπεριά-
heal.dateAvailable2024-04-15T11:00:45Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.publicationDate2022-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: 87 - 92el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.committeeMemberNameΜπέζα, Παρασκευήel
heal.committeeMemberNameΥφαντή, Παρασκευήel
heal.academicPublisherΤμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages93 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΣΙΣΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons