Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37296
Title: Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα και διατηρησιμοτητάτων ελάχιστα επεξεργασμένων Baby φύλλων , έτοιμων προς κατανάλωση
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής
Subject classification: Λαχανοκομία - Baby
Keywords: Λαχανοκομία,Baby
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37296
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17007
Link: Πτυχιακή εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΙΚΗ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons