Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37296| Title: | Μελέτη των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα και διατηρησιμοτητάτων ελάχιστα επεξεργασμένων Baby φύλλων , έτοιμων προς κατανάλωση |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Γεωπονίας. Τμήμα Γεωπονίας - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
| Subject classification: | Λαχανοκομία - Baby |
| Keywords: | Λαχανοκομία,Baby |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/37296 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.17007 |
| Link: | Πτυχιακή εργασία |
| Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΙΚΗ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ.pdf | 2.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License