Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36844
Title: | Production of high-value nutritional ingredients by submerged fermentation of Pleurotus ostreatus Παραγωγή θρεπτικών συστατικών υψηλής αξίας από βυθισμένη καλλιέργεια του Pleurotus ostreatus |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών |
Subject classification: | Bioprocess engineering Μηχανική βιοδιεργασιών Industrial biotechnology Βιομηχανική βιοτεχνολογία Microbial biotechnology Μικροβιακή βιοτεχνολογία |
Keywords: | Submerged cultivation,Bioreactors,Mycoprotein,Green light,Red light,Blue light,Factorial design,Amino acids,Proteomics,Αgro-industrial wastes,Μυκοπρωτεΐνη,Πρωτεομική ανάλυση,Αμινοξέα,Αγροτοβιομηχανικά απόβλητα,Βιοαντιδραστήρες,Pleurotus ostreatus |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/36844 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.16557 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΒΕΤ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bakratsas-PHD-uoi-2024.pdf | 9.34 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
This item is licensed under a Creative Commons License