Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/33070
Title: | Development of green nanobiocatalytic systems for the synthesis of phenolipids as new food additives |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών |
Subject classification: | Βιοτεχνολογία Biotechnology |
Keywords: | Ένζυμα,Νανοβιοτεχνολογία,Αντιοξειδωτικά,Εδώδιμα Έλαια,Λίπαση,Enzymes,Nanobiotechnology,Antioxidants,Edible Oils,Lipase |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/33070 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12869 |
Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΒΕΤ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Δ.Δ. Φωτιάδου Παρθένα (2023).pdf | 7.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
This item is licensed under a Creative Commons License