Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32659
Title: Μελέτη χαρακτηριστικών ποιότητας αγελαδινών στραγγιστών γιαουρτιών
Study of cow strained yogurts’ quality characteristics
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία τροφίμων
Food chemistry
Keywords: Αγελαδινό στραγγιστό γιαούρτι,Αγελαδινό γάλα,Χαρακτηριστικά ποιότητας στραγγιστού γιαουρτιού,Πάροδος χρόνου,Γεωγραφική προέλευση,Διαφορετικά λιπαρά,Βασική σύσταση,Συναίρεση,Υδατικό εκχύλισμα,Μεθανολικό εκχύλισμα,Πεπτίδια και αμινοξέα,Αντιοξειδωτική δράση,Πτητικές ενώσεις,Cow strained yogurt,Cow milk,Quality characteristics of strained yogurt,Storage time,Geographical origin,Different fats,Composition,Syneresis,Water extract,Methanol extract,Peptides and amino acids,Antioxidant activity,Volatile compounds
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32659
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12462
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Χλη Σοφία (2023).pdf2.09 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons