Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32655
Title: Αντιοξειδωτική δράση αιθέριων ελαίων ρίγανης και η επίδρασή τους στην αντιοξειδωτική δράση- οξειδωτική σταθερότητα του ελαιολάδου
Effect of oregano essential oils on the oxidative stability of olive oil
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία τροφίμων
Food chemistry
Keywords: Αντιοξειδωτική δράση,Αιθέρια έλαια ρίγανης,Ελαιόλαδο,Εμπλουτισμός ελαιολάδου,Οξειδωτική σταθερότητα,Antioxidant activity,Oregano essential oils,Olive oil,Flavoring of oil,Oxidative stability
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32655
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12458
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. Δημητρίου Μαριάνθη (2023).pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons