Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32655
Title: | Αντιοξειδωτική δράση αιθέριων ελαίων ρίγανης και η επίδρασή τους στην αντιοξειδωτική δράση- οξειδωτική σταθερότητα του ελαιολάδου Effect of oregano essential oils on the oxidative stability of olive oil |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών |
Subject classification: | Χημεία τροφίμων Food chemistry |
Keywords: | Αντιοξειδωτική δράση,Αιθέρια έλαια ρίγανης,Ελαιόλαδο,Εμπλουτισμός ελαιολάδου,Οξειδωτική σταθερότητα,Antioxidant activity,Oregano essential oils,Olive oil,Flavoring of oil,Oxidative stability |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32655 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12458 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. Δημητρίου Μαριάνθη (2023).pdf | 1.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License