Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32512
Title: Αντιοξειδωτικά επίπεδα πουλερικών ελεύθερης βοσκής σε σύγκριση με αυτά συμβατικών
Antioxidant levels of free-range versus conventional poultry
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών
Subject classification: Χημεία
Chemistry
Keywords: Σύστημα εκτροφής,Ελευθέρας βοσκής,Συνολική αντιοξειδωτική ικανότητα,Αρωματικά φυτά,Πάστα ελιάς,Ευζωία,Breeding system,Free range,Total antioxidant capacity,Aromatic plants,Olive paste,Welfare
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/32512
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.12323
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. Μπότη Μαρία-Ελενη (2022).pdf7.89 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons