Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31766
Title: Ανίχνευση και ποσοτικός προσδιορισμός γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (GMO'S) σε τρόφιμα και ζωοτροφές που περιέχουν καλαμπόκι και σόγια
Detection and quantification of genetically modified organisms (GMO'S) in foods and feedstuffs containing maize and soya
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής
Subject classification: Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα
Keywords: Γενετικά τροποιημένοι οργανισμοί,Σόγια,Καλαμπόκι,Ποσοτικός Προσδιορισμός,Τρόφιμα,Ζωοτροφές,Αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31766
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11581
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΜΠΑΣΕΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΝ. 2008.pdf3.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.