Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31597
Title: Αντιοξειδωτικά συστατικά του ελαιολάδου. Η σημασία τους για την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος και η διατροφική τους αξία.
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Ελαιόλαδο
Αντιοξειδωτικά
Keywords: Διατροφική αξία
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31597
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11413
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ. Ε. ΤΣΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ 2019.pdfΜεταπτυχιακή εργασία2.97 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons