Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31597
Title: | Αντιοξειδωτικά συστατικά του ελαιολάδου. Η σημασία τους για την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος και η διατροφική τους αξία. |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Ελαιόλαδο Αντιοξειδωτικά |
Keywords: | Διατροφική αξία |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31597 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11413 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ. Ε. ΤΣΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ 2019.pdf | Μεταπτυχιακή εργασία | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License