Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΤσιόλη, Ελένηel
dc.date.accessioned2022-01-20T13:29:19Z-
dc.date.available2022-01-20T13:29:19Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/31597-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.11413-
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 United States*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/us/*
dc.subjectΔιατροφική αξίαel
dc.titleΑντιοξειδωτικά συστατικά του ελαιολάδου. Η σημασία τους για την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος και η διατροφική τους αξία.el
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.classificationΕλαιόλαδο-
heal.classificationΑντιοξειδωτικά-
heal.dateAvailable2022-01-20T13:30:19Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2019-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: 123-126el
heal.advisorNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.committeeMemberNameΚαριπίδης, Χαράλαμποςel
heal.academicPublisherΤμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages110-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ. Ε. ΤΣΙΟΛΗ ΕΛΕΝΗ 2019.pdfΜεταπτυχιακή εργασία2.97 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons