Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/30546| Title: | Ανάπτυξη και μελέτη ανακατεργασμένων τυριών τυρογάλακτος Development and study of processed whey cheeses |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
| Subject classification: | Πρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτη |
| Keywords: | Ανακατεργασμένα τυριά,Τυριά τυρογάλακτος,Πρωτεΐνες ορού,Φυσικοχημικές ιδιότητες,Ρεολογικές ιδιότητες,Οργανοληπτική αξιολόγηση,Χρόνος διατήρησης,Processed cheese,Whey cheese,Whey proteins,Physicochemical properties,Rheological properties,Sensory evaluation,Storage time |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/30546 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.10393 |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ 2020.pdf | 18.15 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License