Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/30546
Title: Ανάπτυξη και μελέτη ανακατεργασμένων τυριών τυρογάλακτος
Development and study of processed whey cheeses
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Πρωτεΐνες ορού γάλακτος -- Μελέτη
Keywords: Ανακατεργασμένα τυριά,Τυριά τυρογάλακτος,Πρωτεΐνες ορού,Φυσικοχημικές ιδιότητες,Ρεολογικές ιδιότητες,Οργανοληπτική αξιολόγηση,Χρόνος διατήρησης,Processed cheese,Whey cheese,Whey proteins,Physicochemical properties,Rheological properties,Sensory evaluation,Storage time
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/30546
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.10393
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΟΥΜΕΛΑ 2020.pdf18.15 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons