Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29967
Title: Διερεύνηση της παρουσίας Yersinia enterocolitica σε τρόφιμα και μελέτη των γονιδίων λοιμογονικότητας και αντιβιοαντοχής
Investigation of Yersinia enterocolitica in food and study of virulence genes and antimicrobial resistance
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής
Subject classification: Yersinia enterocollitica
Keywords: Υερσινίωση,Χοιρινό κρέας,Λαχανικά,Γονίδια,Αντοχή,Αντιμικροβιακά,Yersinia,Enterocolitica,Pork,Vegetables,Susceptibility,Genes,Antimicrobials
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29967
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.9858
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΠΕΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2019.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons