Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29755
Title: Βοτανική και γεωγραφική διαφοροποίηση φρέσκου χυμού πορτοκαλιού με βάση τις πτητικές ενώσεις, τα φλαβονοειδή και τις συμβατικές φυσικοχημικές παραμέτρους του με τη βοήθεια της χημειομετρίας
Botanical and geographical differentiation of fresh orange juice based volatile compound, flavonoids and its conventional physicochemical parameters using chemometrics
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Χυμοί φρούτων
Keywords: Χυμός πορτοκαλιού,Βοτανικός διαχωρισμός,Γεωγραφικός διαχωρισμός,Πτητικά συστήματα,Φλαβονοειδή,φυσικοχημικές παραμέτρους,Οrange juice,Botanical differentiation,Geographical differentiation,Volatile compounds,Flavonoids,Physicochemical paramets
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29755
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.9752
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΒΑΒΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ 2019.pdf2.87 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons