Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29692
Title: | Συνδυαστική χρήση κενού και χιτοζάνης για την παράταση του χρόνου ζωής σε κιμά κοτόπουλου |
Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
Subject classification: | Χιτοζάνη |
Keywords: | Χρόνος ζωής,Κιμάς κοτόπουλου,Χιτοζάνη,Shelf life,Minced chicken,Chitosan |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29692 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.9689 |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε. ΑΣΣΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ 2019.pdf | 2.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License