Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29692
Title: Συνδυαστική χρήση κενού και χιτοζάνης για την παράταση του χρόνου ζωής σε κιμά κοτόπουλου
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Χιτοζάνη
Keywords: Χρόνος ζωής,Κιμάς κοτόπουλου,Χιτοζάνη,Shelf life,Minced chicken,Chitosan
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29692
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.9689
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε. ΑΣΣΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ 2019.pdf2.95 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons