Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29239
Title: Επίδραση της συνδυαστικής χρήσης οζονισμού και φυσικών αντιμικροβιακών παραμέτρων (χιτοζάνης και αιθέριων ελαίων) στην αύξηση του χρόνου ζωής νωπού κοτόπουλου συσκευασμένου σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, υπό κενό και αέρα και συντηρούμενο υπό ψύξη
Effect of the combinational use of ozonation and natural antimicrobial parameters (chitosan and essential oils) on the increase the shelf life of fresh chicken packaged in a modified atmosphere, vacuum and air and maintained under refrigeration
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Οζον
Keywords: Επέκταση χρόνου ζωής,Όζον,Χιτοζάνη,Δενδρολίβανο,Shelf life extension,Ozone,Chitosan,Rosemary
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/29239
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3516
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΓΚΕΡΤΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 2018.pdf3.28 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons