Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28139| Title: | Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κρασιών που προκύπτουν από συνοινοποίηση γλεύκους και χυμού από ρόδια Study of qualitative characteristics of novel wines produced from co-vinification of grape juice and pomegranate juice |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας |
| Subject classification: | Κρασί και παραγωγή κρασιού |
| Keywords: | Καινοτόμα κρασιά,Novel wines |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28139 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3397 |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ. ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2017.pdf | 4.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License