Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28139
Title: Μελέτη ποιοτικών χαρακτηριστικών κρασιών που προκύπτουν από συνοινοποίηση γλεύκους και χυμού από ρόδια
Study of qualitative characteristics of novel wines produced from co-vinification of grape juice and pomegranate juice
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Subject classification: Κρασί και παραγωγή κρασιού
Keywords: Καινοτόμα κρασιά,Novel wines
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/28139
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3397
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2017.pdf4.55 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons