Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26310
Title: Χημική σύσταση και in vitro πεπτικότητα βοσκήσιμης ύλης πουρναριού (Quercus coccifera L.)., σε λιβάδια του Νομού Πρέβεζας
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας
Keywords: -
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26310
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1725
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε.- ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ.pdf3.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons