Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΔασκαλάκη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2015-12-10T10:42:43Z-
dc.date.available2015-12-10T10:42:43Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26310-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1725-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΧημική σύσταση και in vitro πεπτικότητα βοσκήσιμης ύλης πουρναριού (Quercus coccifera L.)., σε λιβάδια του Νομού Πρέβεζαςel
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.generalDescriptionΔιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειεςel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2010-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 61-67el
heal.advisorNameΚανδρέλης, Σωτήρης Σ.el
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages70 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε.- ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ.pdf3.83 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons