Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Δασκαλάκη, Μαρία | el |
dc.date.accessioned | 2015-12-10T10:42:43Z | - |
dc.date.available | 2015-12-10T10:42:43Z | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26310 | - |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1725 | - |
dc.rights | Default License | - |
dc.subject | - | |
dc.title | Χημική σύσταση και in vitro πεπτικότητα βοσκήσιμης ύλης πουρναριού (Quercus coccifera L.)., σε λιβάδια του Νομού Πρέβεζας | el |
heal.type | masterThesis | - |
heal.type.en | Master thesis | en |
heal.type.el | Μεταπτυχιακή εργασία | el |
heal.generalDescription | Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειες | el |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας | el |
heal.publicationDate | 2010 | - |
heal.bibliographicCitation | Βιβλιογραφία: σ. 61-67 | el |
heal.advisorName | Κανδρέλης, Σωτήρης Σ. | el |
heal.committeeMemberName | - | |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείας | el |
heal.academicPublisherID | uoi | - |
heal.numberOfPages | 70 σ. | - |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Μ.Ε.- ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ.pdf | 3.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License