Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26188
Title: Μελέτη της επιμέρους ή της συνδυαστικής επίδρασης της αλάτισης και του φωτός στα μικροβιολογικά, φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά φρέσκου βουτύρου αγελάδας, συντηρημένου στους 2-4 °C
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας
Keywords: Αγελάδες,Μελέτη επίδρασης αλάτισης και φωτός,Φυσικοχημικά
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26188
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1459
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε ΤΟΔΗ Σ.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons