Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26188| Title: | Μελέτη της επιμέρους ή της συνδυαστικής επίδρασης της αλάτισης και του φωτός στα μικροβιολογικά, φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά φρέσκου βουτύρου αγελάδας, συντηρημένου στους 2-4 °C |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας |
| Keywords: | Αγελάδες,Μελέτη επίδρασης αλάτισης και φωτός,Φυσικοχημικά |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26188 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1459 |
| Appears in Collections: | Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Μ.Ε ΤΟΔΗ Σ.pdf | 4.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License