Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26188
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΤόδη, Σοφίαel
dc.date.accessioned2015-12-09T11:51:24Z-
dc.date.available2015-12-09T11:51:24Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/26188-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1459-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΑγελάδεςel
dc.subjectΜελέτη επίδρασης αλάτισης και φωτόςel
dc.subjectΦυσικοχημικά-
dc.titleΜελέτη της επιμέρους ή της συνδυαστικής επίδρασης της αλάτισης και του φωτός στα μικροβιολογικά, φυσικοχημικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά φρέσκου βουτύρου αγελάδας, συντηρημένου στους 2-4 °C-
heal.typemasterThesis-
heal.type.enMaster thesisen
heal.type.elΜεταπτυχιακή εργασίαel
heal.generalDescriptionΔιατμηματικό πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: Αγροχημεία και Βιολογικές Καλλιέργειες-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2013-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία 93-97 σ.el
heal.advisorNameΣαββαΐδης, Ιωάννηςel
heal.committeeMemberNameΡηγανάκος, Κυριάκοςel
heal.committeeMemberNameΤασιούλα, Μαρίαel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας.el
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages97 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διατριβές Μεταπτυχιακής Έρευνας (Masters) - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Μ.Ε ΤΟΔΗ Σ.pdf4.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons