Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036| Title: | Μεταβολές των αντιοξειδωτικών ουσιών του ελαιόλαδου κατά την διατήρησή του. |
| Institution and School/Department of submitter: | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας |
| Keywords: | Ελαιόλαδο,Χημεία τροφίμων |
| URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036 http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3115 |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ.ΟΚΟΓΚΕΡΙ Ο.pdf | 4.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License