Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΟκογκέρι, Ότουel
dc.date.accessioned2015-11-26T09:58:52Z-
dc.date.available2015-11-26T09:58:52Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3115-
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.subjectΧημεία τροφίμωνel
dc.titleΜεταβολές των αντιοξειδωτικών ουσιών του ελαιόλαδου κατά την διατήρησή του.el
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesis-
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2002-
heal.advisorNameΚοντομηνάς, Μιχαήλel
heal.committeeMemberNameΚωμαϊτης, Μιχαήλel
heal.committeeMemberNameΤασιούλα-Μάργαρη, Μαρίαςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας.el
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages115 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ.ΟΚΟΓΚΕΡΙ Ο.pdf4.6 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons