Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Οκογκέρι, Ότου | el |
| dc.date.accessioned | 2015-11-26T09:58:52Z | - |
| dc.date.available | 2015-11-26T09:58:52Z | - |
| dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036 | - |
| dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3115 | - |
| dc.subject | Ελαιόλαδο | el |
| dc.subject | Χημεία τροφίμων | el |
| dc.title | Μεταβολές των αντιοξειδωτικών ουσιών του ελαιόλαδου κατά την διατήρησή του. | el |
| dc.type | info:eu-repo/semantics/doctoralThesis | - |
| heal.type | doctoralThesis | - |
| heal.type.en | Doctoral thesis | en |
| heal.type.el | Διδακτορική διατριβή | el |
| heal.language | el | - |
| heal.access | free | - |
| heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας | el |
| heal.publicationDate | 2002 | - |
| heal.advisorName | Κοντομηνάς, Μιχαήλ | el |
| heal.committeeMemberName | Κωμαϊτης, Μιχαήλ | el |
| heal.committeeMemberName | Τασιούλα-Μάργαρη, Μαρίας | el |
| heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας. | el |
| heal.academicPublisherID | uoi | - |
| heal.numberOfPages | 115 σ. | - |
| heal.fullTextAvailability | true | - |
| Appears in Collections: | Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Δ.Δ.ΟΚΟΓΚΕΡΙ Ο.pdf | 4.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License