Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036
Title: Μεταβολές των αντιοξειδωτικών ουσιών του ελαιόλαδου κατά την διατήρησή του.
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Σχολή Θετικών Επιστημών.Τμήμα Χημείας
Keywords: Ελαιόλαδο,Χημεία τροφίμων
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/25036
http://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.3115
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΧΗΜ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ.ΟΚΟΓΚΕΡΙ Ο.pdf4.6 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons