Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10774
Title: Proposed parameters for monitoring quality of virgin olive oil (Koroneiki cv)
Institution and School/Department of submitter: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
Keywords: virgin olive oil,stability,total polar phenols,alpha-tocopherol,total chlorophylls,stability,pigments
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/10774
ISSN: 1438-7697
Appears in Collections:Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά ( Ανοικτά)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Psomiadou-2003-Proposed parameters.pdf52.85 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons