Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9005
Title: | Επίδραση συμβιωτικών μικροοργανισμών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά σπόρου τομάτας Effect of symbiotic microorganisms in quality characteristics of tomato seed |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Κηπευτικά - Καλλιέργεια - Τομάτα |
Keywords: | Ντομάτα,Σπόροι |
Issue Date: | 12-Jun-2018 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/9005 |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kalkana, N._TTG_2018.pdf | Πτυχιακή εργασία | 3.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License