Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/8776
Title: Ο εμπλουτισμός του χοιρινού κρέατος με ω-3 λιπαρά οξέα μέσω της διατροφής.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Χοιροτροφία - Διατροφή
Keywords: Χοίρος
Issue Date: 2-May-2018
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/8776
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Κεφαλά Νικολέτα - Αγγελική.pdfΠτυχιακή Εργασία1.85 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons