Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6600
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚαλοσπύρου, Καλλιόπη.el
dc.date.accessioned2017-02-20T10:31:38Z-
dc.date.available2017-02-20T10:31:38Z-
dc.date.issued2017-02-20-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/6600-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΦέταel
dc.subjectΓαλακτοκομικά προϊόνταel
dc.subjectΑνθότυροel
dc.titleΤεχνολογία παραγωγής φέτας και ανθότυρο.el
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescriptionΤμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής. - Α/Α 0359el
heal.classificationΓαλακτοκομικά προϊόντα - Παραγωγή - Φέταel
heal.classificationΦέτα - Παραγωγήel
heal.classificationΑνθότυρο - Παραγωγήel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T15:56:46Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2016-
heal.bibliographicCitationΚαλοσπύρου, Κ., 2016. Τεχνολογία παραγωγής φέτας και ανθότυρο. Πτυχιακή εργασία. Άρτα. Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής.el
heal.advisorNameΧατζηζήσης, Λάμπροςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages86-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
359.pdfΠτυχιακή εργασία2.12 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons