Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/2780
Title: Η επίδραση διαφυλλικών ψεκασμών με κάλιο, βόριο, αμινοξέα και ατόνικ στη θρεπτική κατάσταση, απόδοση, ωρίμανση, φυσιολογικούς και βιομηχανικούς χαρακτήρες της ποικιλίας λαδοελιάς «Κορωνέικη» στην περιοχή της Ναυπάκτου
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Issue Date: 10-Sep-2014
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/2780
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons