Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1867
Title: Η επίδραση λιπαντικών επεμβάσεων σε ποιοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά και στη θρεπτική κατάσταση της ποικιλίας “Cabernet Sauvignion” στον Άγιο Δημήτριο Λήμνου
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Issue Date: 7-Sep-2014
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1867
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons