Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13165
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΜάντζιαρης, Νικόλαοςel
dc.date.accessioned2021-12-16T09:53:44Z-
dc.date.available2021-12-16T09:53:44Z-
dc.date.issued2021-12-16-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13165-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectCrocus sativusel
dc.subjectΚοζάνηel
dc.subjectΕπιζήμια φυτοπαράσιταel
dc.titleΗ καλλιέργεια του Κρόκου (Crocus sativus οικ. Iridaceae) στον νομό Κοζάνης: Επιζήμια φυτοπαράσιτα και τρόποι αντιμετώπισης.el
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΚαλλιέργεια - κρόκουel
heal.identifier.secondaryΠτυχιακή Εργασία-
heal.dateAvailable2024-01-06T11:10:57Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2021-
heal.bibliographicCitationΜάντζιαρης, Ν., 2021. Η καλλιέργεια του Κρόκου (Crocus sativus οικ. Iridaceae) στον νομό Κοζάνης: Επιζήμια φυτοπαράσιτα και τρόποι αντιμετώπισης. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής.el
heal.abstractΗ καλλιέργεια του κρόκου (Crocus sativus) είναι μία από τις πιο δυναμικές καλλιέργειες στον Νομό Κοζάνης και στην ευρύτερη περιοχή. Οι εδαφο-κληματολογικές συνθήκες της περιοχής είναι οι πλέον κατάλληλες για την καλλιέργεια του κρόκου με στόχο το παραγόμενο προϊόν να είναι υψηλής ποιότητας. Σκοπός της εν λόγω διατριβής αποτελεί η ανάδειξη της καλλιεργητικής τεχνικής του κρόκου Κοζάνης, σε όλα τα στάδια από την εγκατάσταση μέχρι την επεξεργασία και τυποποίηση του. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην καταγραφή των επιζήμιων φυτοπαράσιτων καθώς και στον τρόπο καταπολέμησής τους.el
heal.abstractThe cultivation of Crocus sativus is one of the most dynamic crops in Kozani and the wider area. The soil and climatic conditions of the area are the most suitable for the cultivation of Crocus in order to the produced product to be in a high quality. The purpose of this thesis is to highlight the saffron cultivation technique from installation to processing and standardization. Furthermore, there is a reference to the recording of harmful plant pests and the way they are controlled.el
heal.advisorNameΠατακιούτας, Γεώργιοςel
heal.committeeMemberNameΖήσης, Κωνσταντίνοςel
heal.committeeMemberNameΥφαντή, Παρασκευήel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages58-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MANTZIAΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.pdfΠτυχιακές Εργασίες1.92 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons