Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1316
Title: Η ανάπτυξη μελετών HACCP στη βιομηχανία τροφίμων, ανάλυση κινδύνων – Κρίσιμα σημεία ελέγχου Hazard Analysis Critical Control Point
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: HACCP
HACCP
Βιομηχανία και εμπόριο τροφίμων - Ποιοτικός έλεγχος
Keywords: Βιομηχανία τροφίμων
Issue Date: 29-Aug-2014
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/1316
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons