Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13056
Title: Μελέτη της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας και ολικών φαινολών σε διάφορα είδη μελιού που παράγονται στην περιοχή των Ιωαννίνων.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Μέλι
Keywords: Αντιοξειδωτική ικανότητα,Ανθόμελο,Μελιτώματα,Γαλλικό οξύ
Issue Date: 24-Sep-2021
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13056
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΟΥΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ τελικο (2).pdfΠτυχιακή Εργασία1.51 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons