Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13014
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Παναγιωτοπουλου, Φανή | el |
dc.date.accessioned | 2021-07-15T07:04:57Z | - |
dc.date.available | 2021-07-15T07:04:57Z | - |
dc.date.issued | 2021-07-15 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13014 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Γαστρονομία | el |
dc.subject | Gastronomy | en |
dc.title | Η γαστρονομία & τα τοπικά προϊόντα ως καταλυτικός παράγοντας ανάπτυξης του τουρισμού στην Ήπειρο | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.generalDescription | 1740 | el |
heal.classification | Τουρισμός | el |
heal.classification | Tourism | en |
heal.dateAvailable | 2024-01-06T19:46:59Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2021-07-07 | - |
heal.bibliographicCitation | Παναγιωτοπούλου,Φ. ,2021. Η γαστρονομία & τα τοπικά προϊόντα ως καταλυτικός παράγοντας ανάπτυξης του τουρισμού στην Ήπειρο. Πτυχιακή εργασία. Ηγουμενίτσα. ΤΕΙ Ηπείρου. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. | el |
heal.abstract | Η γαστρονομία αποτελεί μια σημαντική διάσταση σε κάθε ταξίδι. Οι τουρίστες, σε κάθε τουριστικό προορισμό θα αναζητήσουν το φαγητό, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η τοπική γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κίνητρο για την επιλογή ενός τουριστικού προορισμού. Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η Ήπειρος ως γαστρονομικός τουριστικός προορισμός. Μια από τις διαπιστώσεις που προέκυψαν είναι ότι η Ήπειρος, εκτός από αξιόλογος τουριστικός προορισμός γενικά, είναι ένας εξαιρετικός γαστρονομικός τουρισμός με πλούσια και διαφοροποιημένη προσφορά. Η μοναδικότητα των τοπικών πρώτων υλών και των τοπικών συνταγών κάνουν την Ήπειρο να ξεχωρίζει σε αυτό τον τομέα. Στα πλαίσια της παρούσας εργασίας πραγματοποιήθηκε ποσοτική έρευνα, η οποία έδειξε ότι οι επισκέπτες στην Ήπειρο επιθυμούν να δοκιμάσουν τις τοπικές συνταγές και έχουν θετική πρόθεση να μοιραστούν περιεχόμενο στα κοινωνικά τους δίκτυα. | el |
heal.advisorName | Ζωγράφος, Γεώργιος | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων | el |
heal.academicPublisherID | teiep | - |
heal.numberOfPages | 79 | - |
heal.fullTextAvailability | false | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων-Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
This item is licensed under a Creative Commons License