Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΠαναγιωτοπουλου, Φανήel
dc.date.accessioned2021-07-15T07:04:57Z-
dc.date.available2021-07-15T07:04:57Z-
dc.date.issued2021-07-15-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13014-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΓαστρονομίαel
dc.subjectGastronomyen
dc.titleΗ γαστρονομία & τα τοπικά προϊόντα ως καταλυτικός παράγοντας ανάπτυξης του τουρισμού στην Ήπειροel
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescription1740el
heal.classificationΤουρισμόςel
heal.classificationTourismen
heal.dateAvailable2024-01-06T19:46:59Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2021-07-07-
heal.bibliographicCitationΠαναγιωτοπούλου,Φ. ,2021. Η γαστρονομία & τα τοπικά προϊόντα ως καταλυτικός παράγοντας ανάπτυξης του τουρισμού στην Ήπειρο. Πτυχιακή εργασία. Ηγουμενίτσα. ΤΕΙ Ηπείρου. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.el
heal.abstractΗ γαστρονομία αποτελεί μια σημαντική διάσταση σε κάθε ταξίδι. Οι τουρίστες, σε κάθε τουριστικό προορισμό θα αναζητήσουν το φαγητό, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η τοπική γαστρονομία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κίνητρο για την επιλογή ενός τουριστικού προορισμού. Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η Ήπειρος ως γαστρονομικός τουριστικός προορισμός. Μια από τις διαπιστώσεις που προέκυψαν είναι ότι η Ήπειρος, εκτός από αξιόλογος τουριστικός προορισμός γενικά, είναι ένας εξαιρετικός γαστρονομικός τουρισμός με πλούσια και διαφοροποιημένη προσφορά. Η μοναδικότητα των τοπικών πρώτων υλών και των τοπικών συνταγών κάνουν την Ήπειρο να ξεχωρίζει σε αυτό τον τομέα. Στα πλαίσια της παρούσας εργασίας πραγματοποιήθηκε ποσοτική έρευνα, η οποία έδειξε ότι οι επισκέπτες στην Ήπειρο επιθυμούν να δοκιμάσουν τις τοπικές συνταγές και έχουν θετική πρόθεση να μοιραστούν περιεχόμενο στα κοινωνικά τους δίκτυα.el
heal.advisorNameΖωγράφος, Γεώργιοςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages79-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων-Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons