Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΑνδρουλάκη, Χρυσήel
dc.contributor.authorΓκαντίδου, Ειρήνη-Χρυσοβαλάντουel
dc.date.accessioned2021-07-15T05:32:57Z-
dc.date.available2021-07-15T05:32:57Z-
dc.date.issued2021-07-15-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/13011-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectDieten
dc.titleΚρητική διατροφή και γαστρονομικός τουρισμόςel
heal.typebachelorThesis-
heal.generalDescription1751el
heal.classificationΤουρισμόςel
heal.classificationTourismen
heal.dateAvailable2024-01-06T19:36:32Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2021-07-12-
heal.bibliographicCitationΑνδρουλάκη,Χ. ,Γκαντίδου,Ε. , 2021. Κρητική διατροφή και γαστρονομικός τουρισμός. Πτυχιακή εργασία. Ηγουμενίτσα. ΤΕΙ Ηπείρου. Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.el
heal.abstractΤα προϊόντα της κρητικής διατροφής, λόγω των ποιοτικών προδιαγραφών τους, αποτελούν πυλώνα ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού στη Κρήτη. Τα οφέλη των τοπικών προϊόντων είναι σημαντικά και γι’ αυτό τον λόγο προτιμούνται, τόσο από τους ντόπιους, όσο και από τους τουρίστες. Η προβολή της κρητικής διατροφής έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια από ορισμένους τοπικούς φορείς. Αυτοί οι φορείς προωθούν μια σειρά από ενέργειες που ξεκινούν από τα πρώτα βήματα της παραγωγής, έως την κατανάλωση των προϊόντων. Σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας λοιπόν, είναι να διερευνήσει την σχέση της κρητικής διατροφής και του γαστρονομικού τουρισμού, και πως αυτά προωθούνται μέσω των τοπικών αυτών φορέων. Για την προσέγγιση του θέματος χρησιμοποιήθηκε η ποιοτική ανάλυση και εν συνεχεία η μέθοδος της μελέτης περίπτωσης, η οποία έγινε αποκλειστικά από βιβλιογραφική ανασκόπηση.Το κύριο συμπέρασμα που προκύπτει από την μελέτη που πραγματοποιήθηκε είναι, ότι η γαστρονομία μπορεί να επιφέρει τεράστιο κέρδος στο νησί της Κρήτης. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες από την τοπική κοινωνία και από τις επιχειρήσεις, ώστε να αναδειχθεί αυτή η ποιότητα που προσφέρεται.el
heal.advisorNameΜυλωνάς, Ναούμel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεωνel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages76-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων-Κατεύθυνση Διοίκηση Επιχειρήσεων ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons