Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/12499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΚωστούλη, Πολυξένη - Αναστασίαel
dc.contributor.authorΑργυροπούλου, Ιωάνναel
dc.date.accessioned2021-04-06T08:09:51Z-
dc.date.available2021-04-06T08:09:51Z-
dc.date.issued2021-04-06-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/12499-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΜεσογειακή διατροφήel
dc.titleΣύγχρονη διατροφήel
heal.typebachelorThesis-
heal.classificationΔιατροφήel
heal.dateAvailable2024-01-10T12:07:05Z-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2008-
heal.bibliographicCitationΚωστούλη, Π. Α. & Αργυροπούλου, Ι., 2008. Σύγχρονη διατροφή. Πτυχιακή εργασία. Ιωάννινα: T.E.I. Hπείρου. Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Τμήμα Νοσηλευτικής.el
heal.advisorNameΚακαϊδή, Βαρβάραel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, Τμήμα Νοσηλευτικήςel
heal.academicPublisherIDteiep-
heal.numberOfPages94-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Νοσηλευτικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.