Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/12155
Title: | Επίδραση εκχυλίσματος χουμικών και φουλβικών οξέων σε καλλιέργεια μαρουλιού υπό αυξημένη αλατότητα. |
Institution and School/Department of submitter: | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου |
Subject classification: | Λαχανικά - Καλλιέργεια - Μαρούλια |
Keywords: | Μαρούλι |
Issue Date: | 22-Feb-2021 |
URI: | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/12155 |
Link: | Πτυχιακή Εργασία |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ_ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.pdf | Πτυχιακή Εργασία | 2.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License