Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/12155
Title: Επίδραση εκχυλίσματος χουμικών και φουλβικών οξέων σε καλλιέργεια μαρουλιού υπό αυξημένη αλατότητα.
Institution and School/Department of submitter: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
Subject classification: Λαχανικά - Καλλιέργεια - Μαρούλια
Keywords: Μαρούλι
Issue Date: 22-Feb-2021
URI: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/12155
Link: Πτυχιακή Εργασία
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ_ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.pdfΠτυχιακή Εργασία2.09 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons