Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10649
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΣταμάτης, Κωνταντίνοςel
dc.date.accessioned2020-01-29T12:37:21Z-
dc.date.available2020-01-29T12:37:21Z-
dc.date.issued2020-01-29-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10649-
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/*
dc.subjectΚονσερβοελιάel
dc.subjectΠροώθησηel
dc.subjectΜεταποίησηel
dc.subjectΕμπόριοel
dc.subjectΆρταel
dc.subjectOlive in canen
dc.subjectPromotionen
dc.subjectManufacturingen
dc.subjectTradeen
dc.subjectArtaen
dc.title«Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση»el
dc.title“Promotion of Arta Olive in can (PGI) in Manufacturing”en
heal.typebachelorThesisel
heal.generalDescriptionΤμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής - FIN - A/A 0603el
heal.classificationΕλιάel
heal.dateAvailable2024-01-08T17:14:09Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤ.Ε.Ι. Ηπείρουel
heal.publicationDate2020-
heal.bibliographicCitationΣταμάτης, Κ., 2020. Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση. Πτυχιακή εργασία. Πρέβεζα: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.el
heal.abstractΗ ελιά καλλιεργείται από την αρχαιότητα για τα πολύτιμα προϊόντα της, τόσο το ελαιόλαδο όσο και τις βρώσιμες ελιές, και τα δύο ανήκουν στα βασικά είδη της μεσογειακής διατροφής. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός χώρα επιτραπέζιων ελιών στην Ε.Ε. αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής διατίθεται και εξάγεται χωρίς να έχει τυποποιηθεί. Σκοπός της εργασίας είναι να καταστεί κατανοητό στο ευρύ κοινό, η αξία της κονσερβοελιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) και ιδιαίτερα η προώθησή της στην μεταποίηση, όπου ο κύριος στόχος είναι η ένταξή της στην συνήθειες- προτιμήσεις του καταναλωτή.el
heal.abstractOlive has been cultivated since antiquity for its valuable products, both olive oil and edible olives, both of which are essential staples of the Mediterranean diet. Greece is the second largest producer of table olives in the EU. It is worth noting that most of the production is available and exported without standardization. The purpose of the work is to make the general public understand the value of Arta Cane (PGI) and especially its promotion in manufacturing, where its main objective is to integrate it into consumer habits – preferences.en
heal.advisorNameΝαξάκης, Χαρίλαοςel
heal.committeeMemberNameΓαλανού, Αικατερίνηel
heal.committeeMemberNameΑναγνωστάκης, Αριστείδηςel
heal.academicPublisherΤ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικήςel
heal.academicPublisherIDteiepel
heal.numberOfPages97el
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stamatis, K. _FIN_2020.pdfΠτυχιακή εργασία1.19 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons