Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10649
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Σταμάτης, Κωνταντίνος | el |
dc.date.accessioned | 2020-01-29T12:37:21Z | - |
dc.date.available | 2020-01-29T12:37:21Z | - |
dc.date.issued | 2020-01-29 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10649 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Κονσερβοελιά | el |
dc.subject | Προώθηση | el |
dc.subject | Μεταποίηση | el |
dc.subject | Εμπόριο | el |
dc.subject | Άρτα | el |
dc.subject | Olive in can | en |
dc.subject | Promotion | en |
dc.subject | Manufacturing | en |
dc.subject | Trade | en |
dc.subject | Arta | en |
dc.title | «Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση» | el |
dc.title | “Promotion of Arta Olive in can (PGI) in Manufacturing” | en |
heal.type | bachelorThesis | el |
heal.generalDescription | Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής - FIN - A/A 0603 | el |
heal.classification | Ελιά | el |
heal.dateAvailable | 2024-01-08T17:14:09Z | - |
heal.language | el | el |
heal.access | free | el |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2020 | - |
heal.bibliographicCitation | Σταμάτης, Κ., 2020. Προώθηση της κονσερβολιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) στη μεταποίηση. Πτυχιακή εργασία. Πρέβεζα: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. | el |
heal.abstract | Η ελιά καλλιεργείται από την αρχαιότητα για τα πολύτιμα προϊόντα της, τόσο το ελαιόλαδο όσο και τις βρώσιμες ελιές, και τα δύο ανήκουν στα βασικά είδη της μεσογειακής διατροφής. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός χώρα επιτραπέζιων ελιών στην Ε.Ε. αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής διατίθεται και εξάγεται χωρίς να έχει τυποποιηθεί. Σκοπός της εργασίας είναι να καταστεί κατανοητό στο ευρύ κοινό, η αξία της κονσερβοελιάς Άρτας (Π.Γ.Ε.) και ιδιαίτερα η προώθησή της στην μεταποίηση, όπου ο κύριος στόχος είναι η ένταξή της στην συνήθειες- προτιμήσεις του καταναλωτή. | el |
heal.abstract | Olive has been cultivated since antiquity for its valuable products, both olive oil and edible olives, both of which are essential staples of the Mediterranean diet. Greece is the second largest producer of table olives in the EU. It is worth noting that most of the production is available and exported without standardization. The purpose of the work is to make the general public understand the value of Arta Cane (PGI) and especially its promotion in manufacturing, where its main objective is to integrate it into consumer habits – preferences. | en |
heal.advisorName | Ναξάκης, Χαρίλαος | el |
heal.committeeMemberName | Γαλανού, Αικατερίνη | el |
heal.committeeMemberName | Αναγνωστάκης, Αριστείδης | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής | el |
heal.academicPublisherID | teiep | el |
heal.numberOfPages | 97 | el |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΤΕΙ Ηπείρου |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Stamatis, K. _FIN_2020.pdf | Πτυχιακή εργασία | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License