Please use this identifier to cite or link to this item:
https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10312
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ζώτου, Αναστασία | el |
dc.contributor.author | Στέφου, Ελπίς | el |
dc.date.accessioned | 2019-09-18T11:00:05Z | - |
dc.date.available | 2019-09-18T11:00:05Z | - |
dc.date.issued | 2019-09-18 | - |
dc.identifier.uri | https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/teiep/10312 | - |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/gr/ | * |
dc.subject | Αντράκλα | el |
dc.title | Προσδιορισμός ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας σε φυτά της portulaca oleracea που καλλιεργήθηκαν σε συνθήκες σκίασης. | el |
heal.type | bachelorThesis | - |
heal.classification | Φυτά - Καλλιέργεια | el |
heal.identifier.secondary | Πτυχιακή Εργασία | - |
heal.dateAvailable | 2024-01-06T10:26:48Z | - |
heal.language | el | - |
heal.access | free | - |
heal.recordProvider | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου | el |
heal.publicationDate | 2019-09-13 | - |
heal.bibliographicCitation | Ζώτου, Α., & Στέφου, Ε., 2019. Προσδιορισμός ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας σε φυτά της portulaca oleracea που καλλιεργήθηκαν σε συνθήκες σκίασης. Πτυχιακή εργασία. Άρτα: Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής. Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής | el |
heal.abstract | Η γλιστρίδα ή αντράκλα (Portulaca oleracea), αν και θεωρείται ζιζάνιο, είναι ένα ιδιαίτερα θρεπτικό λαχανικό που καταναλώνεται κυρίως νωπή σε σαλάτες. Στην εργασία αυτή εξετάσθηκε η επίδραση που έχουν τα δίχτυα σκίασης στην ολική αντιοξειδωτική ικανότητα των φυτών της αντράκλας. Τα φυτά καλλιεργήθηκαν στο έδαφος κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, σε τρεις συνθήκες σκίασης (χωρίς σκίαση, σκίαση με απλό δίχτυ, σκίαση με διπλό δίχτυ). Μετά από δύο μήνες έγινε προσδιορισμός της ολικής αντιοξειδωτικής ικανότητας των φυτών με την μέθοδο του DPPH. Από τα αποτελέσματα προκύπτει πως δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, αναφορικά με την ολική αντιοξειδωτική ικανότητα των φυτών της αντράκλας | el |
heal.advisorName | Καριπίδης, Χαράλαμπος | el |
heal.committeeMemberName | Υφαντή, Παρασκευή | el |
heal.committeeMemberName | Ζήσης, Κωνσταντίνος | el |
heal.academicPublisher | Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής | el |
heal.academicPublisherID | teiep | - |
heal.numberOfPages | 53 | - |
heal.fullTextAvailability | true | - |
Appears in Collections: | Προπτυχιακές εργασίες Τμ. Τεχνολόγων Γεωπόνων - Κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Πτυχιακή Εργασία Zώτου_Στέφου-converted.pdf | Πτυχιακή Εργασία | 1.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License