Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΑνδρονίκου, Στυλιανήel
dc.date.accessioned2015-10-16T11:29:29Z-
dc.date.available2015-10-16T11:29:29Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/884-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.938-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΑμινοξέαel
dc.subjectΕνδοφλέβιος έγχυσηel
dc.subjectΟμοιόσταση ασβέστιου και φωσφόρουel
dc.subjectΟμοιόσταση γλυκόζηςel
dc.subjectΠρόωρο νεογνόel
dc.subjectΣύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειαςel
dc.subjectΥπασβεστιαιμίαel
dc.subjectΥπερινσουλιναιμίαel
dc.subjectΦυσιολογικά επίπεδα γλυκόζηςel
dc.subjectΦυσιλογικά επίπεδα φωσφόρουel
dc.titleΗ επίδραση της παρεντερικής διατροφής στην ομοιόσταση γλυκόζης, ασβεστίου και φωσφόρου σε πρόωρα νεογνά με σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειαςel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.classificationΝεογνάel
heal.classificationΔιατροφή-
heal.identifier.secondaryhttp://thesis.ekt.gr/thesisBookReader/id/0946#page/1/mode/2up-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικής-
heal.publicationDate1988-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: 36-41el
heal.abstractΗ Επίδραση της παρεντερικής διατροφής στην ομοιόσταση γλυκόζης, ασβεστίου και φωσφόρου σε πρόωρα νεογνά με σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας-
heal.advisorNameΑνδρονίκου, Στυλιανή-
heal.committeeMemberNameΛαπατσάνης, Πέτροςel
heal.committeeMemberNameΧάλλα, Άνναel
heal.committeeMemberNameΤσιάνος, Επαμεινώνδαςel
heal.committeeMemberNameΛώλης, Δημήτριοςel
heal.committeeMemberNameΜουτσόπουλος, Χαράλαμποςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων Σχολή Ιατρικής Τμήμα Ιατρικήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages41 σ.-
heal.fullTextAvailabilityfalse-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons