Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΦλούρος, Α. Ι.el
dc.contributor.authorAκρίδα - Δεμερτζή, Κ.el
dc.contributor.authorΡηγανάκος, Κ. Α.el
dc.date.accessioned2015-11-24T16:36:59Z-
dc.date.available2015-11-24T16:36:59Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7964-
dc.rightsDefault Licence-
dc.titleΓλυκαντικά Τροφίμωνel
heal.typejournalArticle-
heal.type.enJournal articleen
heal.type.elΆρθρο Περιοδικούel
heal.languageΕλληνική-
heal.accesscampus-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Χημείαςel
heal.publicationDate2001-
heal.journalNameΧημικά Χρονικάel
heal.journalTypenon peer-reviewed-
heal.fullTextAvailabilityTRUE-
Appears in Collections:Άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά ( Ανοικτά). ΧΗΜ

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons