Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7292
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΟικονόμου, Ευάγγελος Κ.el
dc.date.accessioned2015-11-23T14:05:46Z-
dc.date.available2015-11-23T14:05:46Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/7292-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.2890-
dc.rightsDefault License-
dc.subject-
dc.titleΜελέτη παραγωγής μικροβιακών τοξινών σε θαλασσινά τρόφιμαel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.classificationΘαλάσσια πανίδαel
heal.classificationΜόλυνσηel
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικήςel
heal.publicationDate2006-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: σ. 155-176el
heal.advisorNameΠαπαδοπούλου, Χρυσάνθη Β.el
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Σχολή Ιατρικής. Τμήμα Ιατρικήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages182 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.pdf9.75 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons