Please use this identifier to cite or link to this item: https://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorΦίλιου, Δήμητραel
dc.date.accessioned2015-10-27T12:51:52Z-
dc.date.available2015-10-27T12:51:52Z-
dc.identifier.urihttps://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/5675-
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26268/heal.uoi.1774-
dc.rightsDefault License-
dc.subjectΠαιδιάel
dc.subjectΔιατροφή
dc.titleΣύγκριση των βιολογικών δράσεων φυσικών προϊόντων διατροφής: απαραίτητα ιχνοστοιχεία (ZN,Cu) σε διατροφικά προϊόντα σχολικών κυλικείων και η σχέση τους με τη σωματική - πνευματική ανάπτυξη των παιδιών - καταναλωτώνel
heal.typedoctoralThesis-
heal.type.enDoctoral thesisen
heal.type.elΔιδακτορική διατριβήel
heal.identifier.secondaryΔ.Δ. ΦΙΛ 2014-
heal.languageel-
heal.accessfree-
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τμήμα Ιατρικής
heal.publicationDate2014-
heal.bibliographicCitationΒιβλιογραφία: 119-139 σ.
heal.advisorNameΕυαγγέλου, Άγγελος
heal.committeeMemberName-
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Τμήμα Ιατρικήςel
heal.academicPublisherIDuoi-
heal.numberOfPages139 σ.-
heal.fullTextAvailabilitytrue-
Appears in Collections:Διδακτορικές Διατριβές - ΙΑΤ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Δ.Δ.-ΦΙΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons